За въпроси, използвайте viber на 0882 281 997 на дежурните колеги.

Избрано от каталога:

Артистичнo парео - асиметрично рае в петролнозелено, екрю и бежово

Артистично дамско парео в петролнозелено, комбинирано с други пастелни цветове. Туника за горещите летни дни и вечери край морето. Подходяща е както за плаж, така и за свободно време из улиците на крайморския град.

Материята е вискоза.

15.00лв.
Артистичнo парео - асиметрично рае в черно, екрю и охра

Артистично дамско парео. Туника за горещите летни дни и вечери край морето. Подходяща е както за плаж, така и за свободно време из улиците на крайморския град.

Материята е вискоза.

15.00лв.
Дамски плажен халат от мека материя - ажур, оранжев Лека дамска плажна дреха от дантела с ресни в долната част.

Дамски плажен халат от мека материя - дантела полиестер. Ярко оранжево. Удобен и красив, подходящ при преход към плажа или за отсядане през деня в крайплажно заведение за коктейл.
12.00лв.
Дълга лятна риза с качулка и букви Дълга памучна риза с качулка и широк ръкав. Кройката е свободна. Дължината на ръкава се променя с коланче. 

Ризата е практична. Има 2 джоба на предницата и закопчаване. Качулката е удобство за предпазване от слънце през деня и морски бриз вечер.

На гърба на ризата, непосредствено от платката започва плоха, която дава допълнителен чар и непринудена елегантност.

Ризата може да се носи както от по-дребни, така и от по-едри дами. Комбинирайте с дънки или светъл панталон. Може да я използвате и със спортен клин или гащеризон. 
Подходяща дреха за придвижване до плажа.

Предпочитана е от по-млади момичета.
47.00лв.
Широка лятна риза в бяло и розово с етно флора Широка лятна риза с красиви розови етно елементи на бял фон. Кройката е широка, свободна. Дължината на ръкава се променя с коланче. 

Ризата е практична. Има 2 джоба на предницата. Около врата е с широко бие, което преминава в закопчаване.

На гърба на ризата, непосредствено от платката започва плоха, която дава допълнителен чар и непринудена елегантност.

Ризата може да се носи както от по-дребни, така и от по-едри дами. Комбинирайте с дънки или светъл панталон. Може да я използвате и със спортен клин или гащеризон. 
Подходяща дреха за придвижване до плажа.
38.00лв.
Памучна лятна риза - винтидж с цвят на малина Памучна риза в стил винтидж, цвят малина. Кройката е удобна, свободна. Дължината на широкия ръкав се променя с коланче. Платът е с малиновочервен фон. Стилът е винтидж с надписи в по-тъмен цвят. 

Ризата е много практична. На предницата има 2 големи джоба. Около врата има широко бие, което преминава в закопчаване.

На гърба на ризата, непосредствено от платката започва плоха, която дава допълнителен чар и непринудена елегантност.

Ризата може да се носи както от по-дребни, така и от по-едри дами. Комбинирайте с дънки или светъл панталон. Може да я използвате и със спортен клин или гащеризон. 
Подходяща дреха за придвижване до плажа.
38.00лв.
Памучна лятна риза с етно рае в петролнозелено Елегантна памучна риза в петролнозелено. Кройката е удобна. Има широк ръкав с коланче за корекция на дължината. Платът е интересен. Вертикално рае с етно мотиви в различни нюанси на зелено. 

Ризата е практична. На предницата има 2 големи джоба. Закопчаването е отпред. Около врата има широко бие.
На гърна на ризата, непосредствено от платката започва плоха, която дава допълнителен чар и непринудена елегантност.

Ризата може да се носи както от по-дребни, така и от по-едри дами. Комбинирайте с дънки или бял панталон. Може да я използвате и със спортен клин или гащеризон. 
Подходяща дреха за придвижване до плажа.
38.00лв.
Памучна лятна риза с лимони, широк ръкав Широка памучна риза с лимони. Удобна кройка с широк ръкав с коланче, допълват предимствата. Платът е разкошен със средиземноморските си мотиви.

Ризата е много свеж дизайн. На гърба, непосредствено от платката тръгва плоха, която дава допълнителен чар и непринудена елегантност. Ризата може да се носи както от по-дребни, така и от по-едри дами. Великолепно подчертава слънчевия загар. Подходяща е както за блондинки, така и за брюнетки. 

Комбинирайте с дънки или бял панталон. Може да я използвате и със спортен клин или гащеризон. 
Подходяща дреха за придвижване до плажа.
38.00лв.
Дълга памучна риза с качулка - средиземноморски мотиви Дълга памучна риза с качулка и широк ръкав с коланче. Платът е разкошен със средиземноморски мотиви - ълти лимони. Ризата е много свеж дизайн. Кройката е удобна. Широк ръкав, който се прихваща с малко коланче, дава прохлада при движение. 

На гърба има качулка, която дава допълнителен чар и непринудена елегантност. Ризата може да се носи както от по-дребни, така и от по-едри дами. Великолепно подчертава слънчевия загар. Подходяща е както за блондинки, така и за брюнетки. 

Комбинирайте с дънки или бял панталон. Може да я използвате и със спортен клин или гашеризон. 
Подходяща дреха за придвижване до плажа.
47.00лв.
Дълга лятна риза от памук, широка кройка и ръкав с коланче Дълга памучна риза за лятото. Цветът е разкошен - тъмен син електрик с тъмни цвята и клонки. Текст е същия тъмен цвят създава винтидж усещане. Кройката на ризата е удобна. Широк ръкав, който се прихваща с малко коланче, дава прохлада при движение. 

На гърба има плоха, която започва от самата платка и дава допълнителна ширина. Ризата може да се носи както от по-дребни, така и от по-едри дами. Великолепно подчертава слънчевия загар. Подходяща е както за блондинки, така и за брюнетки. 

Комбинирайте с дънки или бял панталон. За официални случаи - допълнете с огърлица от перли или бели бижута. 

Подходяща дреха за придвижване до плажа.
46.00лв.
Елегантно черно-бяло лятно парео от сатен , пеперуда Красива плажна туника - черно-бяло парео, което прилича на коприна. Дрехата е ушита от фин сатен. Държи прохлада. Туниката е подходяща за плаж и за летните дни и вечера край морето.

Дрехата се носи с бански през деня и с боди или бюстие - вечер. Материята е тънка и лека, им прозрачност. Един размер.
15.00лв.
Красиво лятно парео от сатен - ярки цветове и разкошни фигури Красива плажна туника - парео, която е ушита от фин сатен и държи прохлада. Предлага се в ярка комбинация от цветове. Формите на щампата са етно и морски. Подобни са на флаговете на старите галери. Туниката е подходяща за плаж и за летните дни и вечера край морето.

Дрехата се носи с бански през деня и с боди или бюстие - вечер. Материята е тънка и лека. Един размер.
15.00лв.
Дамско парео от сатен - корал, нежно екрю и деликатна пеперуда Артистична плажна туника - парео, която е ушита от фин сатен. Предлага  в актуални пастелни цветове - от корал до екрю и бежово. Разкошна пеперуда е акцент. Туниката е подходяща за плаж и за летните дни и вечера край морето.

Дрехата се носи с бански през деня и с боди или бюстие - вечер.

Материята е полупрозрачна. Един размер.
15.00лв.
Памучна лятна рокля в разкошно зелено рае, италианска Къса лятна рокля с в разкошно зелено рае с различни шарки. Горната и долната част са ушите по начин, който визуално удължава фигурата и я прави още по-женствена.
Около деколтето е поставено бие от плетен зелен шнур с деликатни блестящи елементи. Ръкавите завършват с малки елементи стил етно.
Цветовете са няколко нюанса на зеленото с контури на цветя и млечно бяло. Дрехата е с широк ръкав до лакет. Италианска е.

Кройката на роклята е много удобна. Може да се носи и като туника с летен панталон или клин. Чудесно приляга на жени с различно телосложение.
38.00лв.
Памучна лятна рокля на волани, жълта с екзотични цветя Екзотична лятна дамска рокля с красиви розови цветя и лазурни флорални елементи. Долната част на роклята е на волани. Горната част е с дълбото шпиц деколте с тънко бие от същия плат. Презрамите са тънки, рамото е оголено. Широк  волан дава визуално богатство на бюста и елемент на ефiрност. 

Цветовете са ярки, смели и свежи - жълто, розово-цикламено и синьо-лазур. Тези цветове се преплитат с екзотичната форма на цветята на плата. 

Памучната рокля е лека и приятна. Съчетайте роклята с широкопола лятна шапка и чанта от слама. 

Роклята е един размер. Препоръчва се за различна фигура. 
43.50лв.
Дълга лятна рокля от фина леко прозрачна материя Дълга лятна рокля от фина бяла материя с елегантни едри елементи. Роклята е с деликатна прозрачност. Препоръчваме да се носи с подходящ бански костюм, с бюстие или с боди.

Млади момичета биха могли да стягащ спортен клин и да я носят разкопчана. 

Роклята е с платка на гърба, която придава елегантност на стойката. Полите са на волани с леко разширяване в долната част.

55.00лв.
Артистично дамско парео в екстравагантна комбинация от цветове Артистична лятна рокля в актуален пастелно-розов цвят. Едри букви като щампа допълват елегантното излъчване. Роклята е подходяща за летните дни и вечера край морето. Дрехата се причислява към летния вариант на винтидж стила. 23.75лв.
Елегантна лятна рокля от лен, пепел от рози и сиво

Лятна рокля, ушита от лен. Цветовете представляват благородна комбинация от розово и сиво в различни оттенъци. 

Моделът е универсален. Може да се носи както от по-едри дами, така и от по-дребни. Комбинирайте с дънки, или клин, ако прецените, че дължината го позволява.

 

41.00лв.