Спешни поръчки и въпроси - във viber на 0882 281 997.
Избрано от каталога:
<12>

Лятна дамска риза от египетски памук, широка кройка Широка дамска риза, ушита от египетски памук. Удобна широка кройка. Ризата е с екзотични цветя. Широк ръкав, който се прихваща с малко коланче, дава прохлада при движение. 

Ризата е със свободна кройка и може да се носи както от по-дребни, така и от по-едри дами. Великолепно подчертава слънчевия загар. Подходяща е както за блондинки, така и за брюнетки. 

Комбинирайте с дънки или бял панталон. За официални случаи - допълнете с много светли или много тъмни бижута от дърво.

Подходяща дреха за придвижване до плажа.
35.00лв.
Синя дамска риза с тънко бяло рае, широка кройка, памучна Лятна дамска риза - широка, с удобна кройка, ушита от египетски памук. Дрехата е класическа за морето. Цветът е син, с тънко бяло вертикално рае. Закопчаването е отпред. Има 2 външни джоба. Ръкавът е широк. Прихваща се с коланче.

Ризата е със свободна кройка. Носи се както от по-дребни, така и от по-едри дами. Ръкавът, който стига до лакет.

Комбинирайте ризата с дънки или бял панталон. сложете бели бижута или тематични - от раковина.

Подходяща дреха за придвижване до плажа.
32.00лв.
Лятна дамска риза - широка, бяло и синьо рае, памук Широка дамска риза с чудесна кройка. Тънко синьо-бяло рае, широк ръкав, който се прихваща. Ризата е ушита от египетски памук.

Ризата е със свободна кройка и може да се носи както от по-дребни, така и от по-едри дами. Великолепно подчертава слънчевия загар.

Комбинирайте с дънки или бял клин и имате дреха за целия ден. За официални случаи - допълнете с перлена огърлица или с комплект червени бижута. 

Подходяща дреха за придвижване до плажа.
35.00лв.
Къса лятна рокля - туника с колан и 3/4 ръкав Къса лятна рокля с колан, която може да се носи и като туника със спортен клин или дънки. Цветовата комбинация е много приятно едро каре бяло и лилаво в лавандулов оттенък.

Роклята е с колан, който може да се сваля, платка, скроена на верев и ръкави, които се обръщат и прихващат.
33.00лв.
Лятна дамска рокля с падащо деколте, модерна комбинация от рае и рози Лятна рокля, която пада свободно около тялото. Десенът е модерна комбинация от вертикално моряшко рае и няколко едри рози. 

Около деколтето и полата има гарнитура от широка бяла дантела, за повече женственост. 

Деколтето е обримчено с ластик, който може да се сваля надолу и да оголва рамото. Комбинирано със слънчевия загар, това създава невероятен романтичен ефект. 

Материята е трико.
38.00лв.
Жълта лятна рокля от фин египетски памук за дами с едър бюст Елегантна дамска рокля от фин египетски памук с дантелена платка. Десенът на роклята е изискана комбинация от пастелно жълто и приглушено синьо. Представлява градина от артистично разположени едри цветя.

Романтична платка от жълта дантела украсява деколтето и широките презрамки.

Роклята е един размер. Препоръчва се за всяка фигура. Стои великолепно на дами с богат бюст.
31.00лв.
Ефирна плажна туника - полупрозрачна с етно елементи Полупрозрачна плажна туника - парео, която е много ефирна и лека, полупрозрачна. Артистичен десен на рози и етно мотиви  върху син фон. Спуска се по раменете и женското тяло. Оформя крайния ефект с фино бие в по-тъмен нюанс на синьото.

Пареото се носи върху бански за придвижване до плажа. Използва се и като лека горна дреха върху бюстие в прохладните морски вечери.
23.75лв.
Дамска плажна туника - пончо от мека материя - ажур, неоново жълто Дамска плажна туника, ушита от дантелена материя - ажур. Широко триъгълно деколте, което подчертава бюста и летния загар. Ресни в долната част оформят силуета. Туниката е подходяща за обличане над бански костюм, боди или потник през деня. 19.50лв.
<12>